15x Hotels of B&B’s met buitenzwembad in België

(en wij zouden ze boeken!)

Na de massale reacties op onze vorige post over hotels met zwembad in België, hebben we ons een tweede keer in de materie verdiept. Blijkt dat er in België nog verschillende hotels met zwembad liggen te wachten op een volgende hittegolf (of gewoon een mooie zomerdag, dat vinden we ook al top!) zodat we met z’n allen aan de idyllische rand van een zwembad in België kunnen zitten. Voetjes in het water, spelende kinderen wat verderop, eigenlijk moeten we zo ver niet gaan voor dat vakantiegevoel. Dus… op zoek naar een hotel met zwembad in België? Bekijk onderstaand lijstje maar eens!


Relais M - Chambre d'hôtes 

Deze B&B ligt vlak over de Franse grens in de buurt van Ronse. Als je gewoon even naar de foto’s kijkt, weet je meteen waarom dit hotel (ok, B&B) in dit lijstje van Belgische hotels met buitenzwembad hoort. Het is een pareltje!

B&B BAZ

Hotels met buitenzwembad, hadden ze dat in de jaren ‘70 ook in België? Dit coole project ligt in Bazel, in de buurt van Sint-Niklaas en is één van onze favorieten in dit lijstje. Een weldoordacht concept, goed uitgewerkt en ja, dat buitenzwembad is de troef die ons over de streep trekt!


Hotel Restaurant Vous lé Vous

Voulez-vous lijkt de naam van het hotel te vragen. het zal wel zijn! Dit hotel/restaurant ligt in Hasselt en dat er ook een meer dan behoorlijk restaurant aan verbonden is, doet ons al dromen van een kwalitatief weekendje weg. Met kinderen. Of zonder :-)


Hof Van Volmersele - Luxury B&B

Nog een B&B in het lijstje van hotels met buitenzwembad. Deze B&B ligt in Kampenhout en heeft een prachtige tuin met terras en buitenzwembad (ahja, anders stond het niet in dit lijstje). Deze B&B is ideaal gelegen tussen Leuven, Brussel en Antwerpen en dus heel vlot bereikbaar!


ibis De Haan

We vinden altijd wel een excuus om naar de kust te trekken. Geen betere plek om je zomer door te brengen dan op het strand! Dat de Ibis-groep ook leuke hotels met zwembad voorziet, bewijst dit leuke hotel in De Haan. Het ligt trouwens op slechts 100m van het strand. Daar kunnen wij wel wat langer dan een weekendje blijven! Ideaal om de zomervakantie af te sluiten misschien?

Hotel La Heid des Pairs

Laten we nog eens naar de Ardennen gaan! Hotel La Heid des Pairs ligt niet ver van Spa en heeft alles wat je zoekt voor een zalig verblijf. En de omgeving van Spa, die leent zich ook uitstekend voor een actieve trip. Na een stevige ochtendwandeling in de Ardense bossen duik je gezwind het zwembad in.

C-Hotels Zeegalm

Nog zo’n leuk hotel aan de Belgische kust! Dit hotel (met buitenzwembad, ahja!) ligt in de duinen tussen Middelkerke en Westende, twee rustige badplaatsen waar je je kinderen wel eens kan uitlaten.

Hotel De Lindehoeve

Een B&B met buitenzwembad én speeltuin, dat vinden we zo snel nog niet! Hier ben je meer dan welkom met je kinderen terwijl je toch vooral geniet van de stille kempen. Deze B&B ligt namelijk in Tessenderlo. De B&B heeft ook een fietsverhuur zodat je, als je de rust aan het zwembad wat beu bent, ook de omgeving kan verkennen.

B&B La Corderie

In het hart van het Waasland ligt B&B la Corderie in een karaktervol gebouw. Het buitenzwembad is eigenlijk een natuurlijke zwemvijver. Van hieruit kan je gemakkelijk het fiets- en wandelparadijs langs de Durme en Schelde ontdekken.

Hotel Alizee

Nóg een hotel met buitenzwembad aan de Belgische kust! In De Haan ligt hotel Alizée en beschikt behalve een buitenzwembad, ook nog eens over een mooie tuin waar je, bij mooi weer, van een uitgebreid ontbijt kan genieten. Dat allemaal op een boogscheut van het strand. Toch effe checken lijkt me.

Superb Listed House & Hotspot Blauwpoort 

Wat een prachtig pand in een nog prachtigere omgeving hebben we gevonden in de Westhoek! Op slechts 11 km van Ieper ligt deze volledig gerenoveerde hoeve. Hoe cool is deze plek! Om het plaatje helemaal compleet te maken is er ook een restaurant en kan je van hieruit de fantastische Westhoek verkennen!

Charmehotel Villa Saporis

Nog een hotel met een zalige zwemvijver i.p.v. een buitenzwembad. Als we kunnen zwemmen, zijn we content he :-) Dit hotel ligt in Hasselt en we moeten toegeven; de kamers zijn soms een beetje speciaal, maar die zwemvijver, ja die heeft ons toch heel erg getriggerd!

B&B Rosselaer

Die tuin, dat zwembad, dat uitzicht! Deze B&B ligt in de Kempen en we zien ons er al helemaal tot rust komen. Wat een prachtige plek om je even als gezin terug te trekken en te genieten in en aan het buitenzwembad!

Hotel The Royal Snail 

Op citytrip naar Namen? Dan is dit hotel een ideale uitvalsbasis want na een fikse stadswandeling, plons je ter verfrissing snel even in het buitenzwembad

Romantik B&B Zonnehuis

Hupla! Nog eentje in De Haan! Ik denk dat we dringend een vakantie naar de Belgische kust moeten plannen. In een hotel met buitenzwembad. Ons zoekgedrag geeft dat aan :-)

In 't Groen

De laatste, om het af te leren. Deze B&B is genoemd naar zijn ligging. In ‘t groen dus. De landelijke ligging is alvast een troef voor rustzoekers, het buitenzwembad kan ons al helemaal overtuigen. Deze B&B ligt tussen de velden in Watou, vlakbij de Franse grens.


DEZE POST BEVAT AFFILIATE LINKS ALS JE VIA EEN VAN DEZE LINKS EEN HOTEL BOEKT, KOST HET JE NIKS EXTRA MAAR STEUN JE WEL ONS WERK
-
15 x mooie hotels oF B&B’s met buitenzwembad in België -